Trudolly by Fazura – Detox Pro & Beauty Booster Set

5.00 out of 5 based on 5 customer ratings
(5 customer reviews )

RM99.00

Trudolly by Fazura

  • Kenapa perlu mencari supplement produk kesihatan Detox & produk kecantikan seri wajah secara berasingan?
  • Supplement Trudolly by Fazura hadir mengisi kekosongan & melengkapi 2 bidang penting untuk penjagaan kesihatan & kecantikan idaman anda.
  • Memperkenalkan, Trudolly by Fazura, set Detox Pro Trudolly & set Beauty Booster Trudolly.
  • Set Detox Pro Trudolly by Fazura dirumus khas daripada gabungan Lemon, Seabuckthorn, Green Tea, Spirulina & Garcinia Combogia
  • Mampu membantu anda mendapat sistem pencernaan yang lebih baik & sempurna dan seterusnya menjadikan kehidupan anda LEBIH SIHAT, BERKUALITI, BERTENAGA & BAHAGIA.
  • Set Beauty Booster Trudolly by Fazura pula diformulasi daripada gabungan Acerolla cherry, Astaxantin, Grape seed & L-cysteine
  • Mampu membuatkan anda tampil lebih CANTIK & MENAWAN DI MATA YANG TERSAYANG & RAKAN SEPEJABAT, KULIT YANG LEBIH CERAH & MENGEMBALIKAN KEREMAJAAN KULIT ANDA YANG TELAH SEKIAN LAMA DIMAMAH USIA.
  • Walaupun baharu sahaja beberapa bulan dipasarkan, namun nyata produk Trudolly begitu pantas menjadi pilihan warga Malaysia yang dahagakan produk kesihatan & kecantikan yang natural & berkesan dalam memberikan kebaikan kepada mereka


27/01/2018

Description

Trudolly by Fazura – Detox Pro & Beauty Booster Set

Trudolly by Fazura  – Detox Pro & Beauty Booster adalah produk kesihatan & kecantikan terbaru yang diilhamkan bersama oleh Fazura & Puteri Zarith, memang tidak perlu dinafikan kecantikan yang dimilikinya.

 


Apa itu Trudolly Detox Pro by Fazura?

Detox Pro ialah set penjagaan usus & sistem pencernaan, sebahagian daripada Trudolly by Fazura – Detox Pro & Beauty Booster Set.

Detox Pro Trudolly mampu meningkatkan kesihatan usus anda.

Apa faedah usus yang sihat kepada saya?

  • Nafas anda akan lebih segar – meningkatkan keyakinan diri berdepan orang ramai
  • Kulit lebih cantik – pasangan lebih sayang kepada anda, musuh cinta anda lebih cemburu dengan anda
  • Berat badan terkawal – bentuk badan lebih menarik, lebih senang bergaya & mengenakan apa jua jenis busana
  • Kawal selera makan – jimat belanja makan, badan kekal langsing & menawan
  • Melambatkan proses penuaan. – kasih sayang pasangan semakin erat, keyakinan diri bertambah, kualiti kerja lebih cemerlang

Secara ringkasnya, kehidupan anda akan lebih berkualiti selepas mengambil

Detox Pro Trudolly by Fazura.


Apa itu Beauty Booster Trudolly by Fazura

Beauty Booster Trudolly by Fazura, salah satu set Trudolly by Fazura – Detox Pro & Beauty Booster Set ialah set penjagaan kecantikan wajah.

Mampu membantu anda mendapat KULIT YANG LEBIH CERAH, ANJAL & MENAWAN secara dalaman & natural.

Apa faedah Beauty Booster Trudolly by Fazura kepada saya?

  • Mencerahkan kulit – meningkatkan keyakinan diri di khalayak, khalayak lebih mudah menyedari kehadiran anda
  • Memudarkan jeragat dan parut – wajah lebih menawan, rasa lebih yakin berdepan orang ramai
  • Mengecutkan jerawat – rasa sakit di kulit wajah sebab kehadiran jerawat berterusan? Malu berdepan rakan sepejabat? Trudolly Beauty Booster by Trudolly Malaysia mungkin jawapan yang anda cari selama ini!
  • Melembut dan melembapkan kulit – kulit wajah kekal segar, kusam hilang, perasaan malu dan rendah diri pun lenyap.
  • Menaikkan seri wajah – mesti anda gembira kan, kalau sepanjang masa rakan sepejabat, Mr. Cinderella anda sentiasa memuji-muji wajah anda yang sentiasa berseri?

Bagaimana cara untuk mengambil atau macamana cara nak makan set Trudolly by Fazura – Detox Pro & Beauty Booster Set agar saya mampu menjadi lebih sihat & cantik seperti Fazura?

 

Waktu Pagi

  • Kunyah 1-2 tablet Beauty Booster Trudolly by Fazura pada waktu pagi
  • Minum 2-3 litre air kosong untuk kesan yang maksima

 

Waktu Malam 

  • Kunyah 1-2 tablet Detox Pro Trudolly by Fazura pada waktu malam,
  • Minum 2-3 litre air kosong untuk kesan yang maksima

 


Berapa kandungan dalam sebotol Detox Pro Trudolly by Fazura ni?

30 tablet – cukup untuk penggunaan selama sebulan jika diambil 1 biji sehari

 

Berapa kandungan dalam sebotol Beauty Booster Trudolly by Fazura ni?

30 tablet – cukup untuk penggunaan selama sebulan jika diambil 1 biji sehari


 

Kandungan Bahan Utama dalam Detox Pro Trudolly by Fazura

  • Lemon
  • Seabuckthorn
  • Green Tea
  • Spirulina
  • Garcinia Combogia

 

 

Kandungan Bahan Utama dalam Beauty Booster Pro Trudolly by Fazura

  • Acerolla cherry
  • Aloe Vera
  • Astaxantin
  • Grape seed
  • L-cysteine


Macamana saya nak tahu produk Detox Pro & Beauty Booster Trudolly by Fazura ini benar-benar berkesan?

Untuk rujukan testimoni pengguna terbaharu produk Detox Pro & Beauty Booster Trudolly by Fazura sila klik ke link ini.

 

Kenapa saya perlu klik link di atas untuk merujuk testimoni & reviews Trudolly Malaysia by Fazura Detox Pro & Beauty Booster?

Tak boleh ke Beauroque.com letak gambar testimoni & reviews product Trudolly Malaysia by Fazura Detox Pro & Beauty Booster di sini sahaja?

 

Ok ok..maafkan kami…

Untuk memenuhi permintaan cik puan yang disayangi untuk lebih senang nak tengok gambar & bukti testimoni & reviews pengguna yang berpuas hati terhadap product Trudolly Malaysia by Fazura – Set Detox Pro & Beauty Booster ini, kami lampirkan juga di bawah ini.

Review & testimoni trudolly by fazura di bawah ini adalah yang terbaru di update pada 29/12/2017

Review & testimoni trudolly by fazura di bawah ini adalah yang terbaru di update pada 3/1/2018


 

Wah! Saya dah tak sabar nak jadi

  • lebih sihat
  • langsing
  • cerah
  • jelita & menawan

 

Tak sabar nak surprisekan Mr. Cinderella saya dengan penampilan saya yang baru nanti, macam Fattah Amin beri surprise 500 kuntum bunga pada Fazura tu.

Mesti hati Mr. Cinderella saya lebih berbunga-bunga lepas saya jadi lebih menawan & jelita lepas saya amalkan product Trudolly Malaysia by Fazura – Detox Pro & Beauty Booster ni!

 


Berapa harga trudolly ni?

 

Harga Trudolly Set Detox Pro & Beauty Booster by Fazura ni cuma RM 99.00 sahaja.

 


Mahalnya harga produk ni!

Rasa mahal dengan Harga Trudolly by Fazura ni cik puan?

 

Bayangkan ye cik puan, dengan melabur RM 99.00,cik puan akan dapat:

  • 30 biji tablet Detox Pro
  • 30 biji tablet Beauty Booster.

 

Total 60 biji sis.

 

Jadi kos sebiji tablet pil untuk kedua-dua set produk Trudolly ini adalah RM 1.65.

Harga minyak petrol RON95 pun lebih mahal tau cik puan!

 

Untuk peringkat awal:

nak dapatkan kesan cantik, sihat & langsing dengan lebih cepat,

cik puan makan,

  • 2 biji Trudolly Beauty Booster pada waktu pagi
  • 2 biji Trudolly Detox Pro pada waktu malam.

 

Jadi sehari baru 4 biji kapsul gabungan Trudolly by Fazura Detox Pro & Beauty Booster.

Total kos yang cik puan perlu laburkan sehari CUMA RM 6.60.

 

Cuba bayangkan cik puan pergi sendiri ke pasaraya ataupun kedai menjual herba & beli sendiri semua bahan-bahan dalam kedua-dua set ni?

 

Dan kos RM 6.60 sehari itu CUMA untuk peringkat awal sahaja!

Biasanya dalam tempoh tak sampai 30 hari,

pengguna-pengguna yang dah cuba seperti dalam reviews & testimoni Trudolly di atas dah mula nampak kesan-kesan yang sangat positif.

Jadi selepas itu bolehlah kurangkan pengambilan kepada 2 biji sehari untuk set produk Trudolly Detox Pro & Beauty Booster.

 

Jadi kos sehari dah berkurang kepada RM 3.30 sahaja.

 

Percayalah cik puan!

Tiada apa yang lebih bernilai daripada penghargaan & diberi sepenuh perhatian oleh lelaki yang kita anggap sebagai Mr. Cinderella kita.

Jadi, untuk tempoh sekarang,

harga produk Trusolly by Fazura – Detox Pro & Beauty Booster ini cuma RM 99.00 satu set kotak.

Maknanya RM 49.50 untuk sebotol 30 kapsul Detox Pro Trudolly by Fazura & RM 49.50 untuk sebotol 30 kapsul Beauty Booster by Fazura.

 

Berapa pula kos harga penghantaran pos  untuk produk set Trudolly by Fazura ni ke Semenanjung Malaysia, Malaysia Timur (Sabah & Sarawak)?

 

PERCUMA untuk waktu sekarang.

Cik Puan dah boleh jimat RM 12.00 kos pos penghantaran.

 

WAH! Lebih jimat & berbaloi!

 


F.A.Q / SOALAN LAZIM TENTANG TRUDOLLY BY FAZURA DETOX PRO & BEAUTY BOOSTER


 

Q: Adakah produk Trudolly by Fazura Detox Pro & Beauty Booster mengandungi gula?

A: Produk ini menggunakan Stevia sebagai pengganti gula

 

Q: Saya ada gastrik, bolehkah saya mengambil TruDolly by Fazura?

A: Pengguna kami yang pernah mempunyai & masih mengalami gastrik telah mencuba mengambil set Detox Pro Trudolly & tiada kesan gastrik beliau menyerang & kembali. Rujuk gambar testimoni di atas.

 

Q: Saya sedang mengambil ubat-ubatan hospital / klinik. Adakah saya boleh mengambil produk Detox Pro & Beauty Booster by Fazura?

A: Langkah terbaik adalah untuk mendapatkan nasihat perubatan profesional daripada doktor yang merawat anda sebelum anda mengambil apa-apa produk supplemen tambahan

 

Q: Kesihatan saya tidak berapa baik, bolehkah saya mengambil produk Trudolly by Fazura ini?

A: Langkah terbaik adalah untuk mendapatkan nasihat perubatan profesional daripada doktor yang merawat anda sebelum anda mengambil apa-apa produk supplemen tambahan

 

Q: Siapakah yang sesuai untuk mengambil produk ini?

A: Lelaki & Perempuan, berumur 15 tahun & ke atas.

 

Q: Saya baru sahaja melahirkan anak & sedang dalam tempoh menyusu badan anak saya, bolehkah saya mengamalkan produk TruDolly by Fazura dalam diet harian saya?

A: Boleh & dinasihatkan untuk menunggu sehingga tempoh bayi anda melepasi daripada tempoh kuning sebelum mula memakan & mengambil produk Trudolly by Fazura.

 

Q: Saya sedang mengandung, bolehkah saya mengambil produk Trudolly by Fazura sepanjang tempoh kehamilan saya?

A: Langkah terbaik adalah untuk mendapatkan nasihat perubatan profesional daripada doktor yang merawat anda sebelum anda mengambil apa-apa produk supplemen tambahan

 

Q: Saya sedang datang bulan (period), bolehkah saya mengambil Trudolly by Fazura?

A: Boleh

 

Q: Saya seorang peminat kopi tegar, bolehkah saya mengambil set Trudolly by Fazura bersama-sama minuman kegemaran saya?

A: Dinasihatkan tidak mengambilnya bersama kopi, selangkan tempoh masa antara 2-3 jam sebelum mengambil kopi anda.

 

Q: Selepas saya mengamalkan Trudolly by Fazura, adakah seseorang seperti Fattah Amin akan muncul dan menjadi teman hidup saya?

A: Percaya kepada diri sendiri, kalau memang sudah tertulis jodoh untuk anda pasti akan terjadi.



NILAI PEMBELIAN YANG KAMI TAWARKAN


 

Kami di Beauroque.com percaya kepada HARGA tidak mampu menandingi NILAI.

 

Adakah anda mengharapkan anda dapat membeli harga TruDolly yang lebih murah daripada kami?

 

YA – jika pihak HQ membuat promosi harga murah maka kami selaku ejen bertauliah akan menjual pada harga murah seperti yang diarahkan oleh pihak HQ

TIDAK – kami tidak akan menjual produk premium pada harga murah daripada yang sepatutnya. Jika anda mencari harga murah, Beauroque.com bukan tempatnya.

 

Kami menawarkan NILAI PREMIUM kepada pelanggan kami seperti di bawah:

  • Sistem pembelian yang mudah & mesra pengguna – Purata hanya 5 minit diperlukan untuk menyelesaikan tempahan anda
  • Sistem pembayaran yang selamat
  • Penjimatan masa anda – Masa itu lebih berharga daripada emas.
  • Penghantaran pantas – Everyday shipping kecuali Hari Kelepasan Am, Sabtu, Ahad & Hari Kiamat!
  • Khidmat Nasihat produk sebelum & selepas pembelian
  • Pemantauan penghantaran barangan – Kami pantau sendiri di mana kedudukan pesanan anda semasa dalam POS Laju. Jika kami dapati barangan anda lambat daripada tempoh masa yang sepatutnya, kami bantu buat laporan kepada pihak POS Laju untuk komplen.
  • Jaminan wang dikembalikan 100% – Jika barang yang dipesan tidak sampai ke tangan anda (dengan syarat alamat & nombor telefon yang ditulis oleh kami pada Consignment Note adalah sama dengan yang diberikan anda dalam borang tempahan)
  • Sistem ganjaran setia bersama kami – beli 10 kotak TruDolly daripada kami, kotak ke 11 anda adalah PERCUMA!

 

 

Jadi, untuk Beauroque.com, kami berpegang kepada prinsip

“Kami tidak akan pernah mempunyai objektif menjual pada NILAI MURAH. Objektif utama kami ialah untuk menjual SERVIS yang HEBAT & menawarkan PENGALAMAN yang HEBAT”

 

Jika anda rasa NILAI yang kami tawarkan MAHAL,

anda bebas untuk membeli daripada penjual lain yang menawarkan NILAI yang lebih MURAH daripada kami.

Biarkan kami FOKUS memberi

NILAI SERVIS MAHAL kepada RATUSAN PELANGGAN SETIA KAMI yang dah merasakan sendiri NILAI SERVIS HEBAT kami & NILAI PENGALAMAN HEBAT menjadi pelanggan kami.

Anda yang mencari NILAI HARGA MURAH bolehlah jangan berurusan dengan kami kerana MASA & SERVIS yang kami tawarkan adalah MAHAL, tidak sesuai dengan anda yang tidak nampak NILAI selain HARGA YANG MURAH sahaja. 

 

 

 


LIMITED TIME OFFER, BUY 2 BOXES TRUDOLLY BY FAZURA ONLINE FROM US AND GET FREE EXCLUSIVE LIMITED EDITION TRUDOLLY BY FAZURA BAG (*WHILE STOCK LAST)


Untuk mendapatkan info pantas promosi terkini, update terkini, nak selit order COD, jangan lupa subscribe Official Telegram Channel Beauroque.com 


 


Nak cari peluang jana pendapatan tambahan dengan produk Trudolly by Fazura? Layari page dropship ejen Trudolly untuk mengetahui cara-cara & kelebihan menyertai team dropship ejen Trudolly by Fazura bersama kami.


What’s in the Box

  • 1 x Product Trudolly By Fazura Detox Pro & Beauty Booster
  • 60 x bantuan yang mampu merealisasikan impian & cita-cita anda untuk tampil lebih KURUS, CANTIK & yang paling penting SIHAT (bantuan didatangkan dalam bentuk kapsul yang comel dan cute berwarna hijau epal & pink strawberry)
  • 1 x Free EXCLUSIVE LIMITED EDITION TRUDOLLY BY FAZURA BAG for each purchase of 2 box set Trudolly by Fazura. *WHILE STOCKS LASTS – for postage order only & selected COD Area

Additional information

Shipping Policy

Please refer our Shipping Policy Page
https://beauroque.com/our-shipping-policy/

Shipping Cost

Free

Courier

POSLAJU / GDEX

Estimated Delivery TIme

1-5 Working Days

Customers' review

Rated 5.00 out of 5 stars
5 reviews
5 stars 5 100 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

5 reviews for Trudolly by Fazura – Detox Pro & Beauty Booster Set

  1. 5 out of 5

    Apa yang saya suka tentang TruDolly ni ialah ofis mate dah mula tegur saya nampak lain. Nampak lagi cerah dan ceria. trudolly pon senang nak guna, tinggal kunyah je sambil driving ke pejabat pagi-pagi pun boleh consume trudolly. Thanks to this customer support too...saya text pukul 11 malam pun masih boleh reply dengan pantas.

  2. 5 out of 5

    Trust trudolly ver much This is the best product by fazura. I hv been consuming trudolly for 2 weeks n i can see the different ..my skin..my face getting fairer n smooth even without make up. Very easy to take..just chew up n move...trust this product n will keep repeating order. The price is also reasonable

  3. 5 out of 5

    Fast delivery. Order online 26/12/2017, sedar-sedar esoknya receptionist dah letak bungkusan poslaju barang atas meja. Layanan pun mesra je...thanks for the excellent service

  4. 5 out of 5

    5 Stars Service Bought from them this early December. Wanted to test out by myself. Well, now I'm waiting for my 2nd box to be delivered. Both detox and the booster did what they claimed and I'm gonna try for 2nd round this time. They did ship my order really fast. Good job guys. Thumbs up.

  5. 5 out of 5

    Servis pantas. Lepas consume detox pro ni perut saya rasa lebih selesa. jerawat pun dah nampak makin kurang naiknya..

Add a review